mazarePrea distinsul nostru primar a decis că e timpul să îşi promoveze fratele în parlament, pe domnuleţul Alexandru Mazăre. Astfel, s-a umplut Constanţa de afişe în care ei doi tot construiesc autostrăzi şi sosele de coastă.

Ce am eu de obiectat la afişul ăsta? În primul rând faptul că nici măcar nu s-au obosit să îi calce salopeta lui Alexăndrel. Se vede că e scoasă din pungă cu 3 minute înainte de a face poza. Deci asocierea cu clasa muncitoare e perfectă, e minunată, dar lipseşte cu desăvârşire.

În al doilea rând, ei o tot dau cu şoselele şi cum stau ei toţi 3 pe marginea şanţului, gândind la binele comunităţii. Problema e că Mazăre ţine în mână planurile unei case formate din 3 corpuri, pe 2 nivele şi nu văd nicăieri legătura dintre ele şi o autostradă.

Iar ultima dudă e asocierea cu transpiratul ăla de Nicuşor Constantinescu. Dacă nu l-ar fi băgat pe ăla în poză, pe bune de nu mă duceam să îl votez pe Măzărică junior, să avem şi noi tocană de mazăre în parlament.

Aşa, mai bine nu.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.