idiotii satului

Nu sunt vreun fan al genului zdup-zdup-zdup, supranumit în unele cercuri și muzică. Dar recunosc că sunt momente când sunt în trafic și nu am chef de nimic altceva decât să zdupăie ceva în boxe și atât, nimic prea elegant.

Înainte, când voiai să faci asta, aveai Vibe FM, unde mergea non stop așa ceva, cu unele momente în care niște voci triste te informau despre diverse trackuri și flowuri ai unor diverși DJ. Suportabil și acceptabil, că nu vorbeau mult.

Din păcate Vibe FM a început să dea aceeași ciorbă de muzică stupidă pe care o dau și celelalte radiouri și sincer, până și eu sunt sătul de muzica anilor 80. Ai putea muta pe Rock FM, în ultimă instanță, dacă nu ar avea FIZIC același playlist de 10 ani încoace, zi de zi. Știu, nu e muzică dance, dar, ca ultimă instanță, da?

Prin urmare, pur și simplu nu mai ai unde să asculți muzică dance, dacă asta vrei să asculți. Doar mizerii gen Zu și Kiss, în care niște insipizi vorbesc peste muzică sau, de ce nu, chiar cântă în același timp, știind ei că așa se face și sigur ascultătorii de radio vor fi cutremurați de cât de buni sunt ei. Sau mai povestesc glume furate de pe internet.

Păcat, foarte păcat.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.