daniel-fenechiu-e-un-porc

După ce, ÎN SFÂRȘIT, a fost introdusă o lege anti fumat decentă și la noi, după ce, ÎN SFÂRȘIT, pot merge într-un restaurant sau un club fără să îmi vărs plămânii, se pare că modificăm legea, pentru că așa vrea un porc.

Da, porcul senator Daniel Fenechiu s-a gândit că ar fi bine să aducă niște amendamente legii. Scriam asta în martie, a așteptat sfârșitul anului, pentru că na, lumea e ocupată cu alegeri, Iohannis supraveghează atent alte chestii, e momentul propice pentru distrus

Cele 3 amendamente redefinesc spațiul public închis, în care nu e permisfumatul, drept “spațiu încadrat de pereți de jur împrejur” și stabilesc posibilitatea de a se fuma în orice spațiu “inscripționat special”.

Practic, conform amendamentelor porcului, fumatul va fi permis absolut oriunde. Oriunde este o ușă, oriunde există ferestre, oriunde există o aerisire, nu mai sunt pereți de jur împrejur. Iarăși, toate restaurantele vor scrie În acest local se fumează și cam aia a fost cu legea anti fumat.

Desigur, să aplaudăm inițiativa porcului Daniel Fenechiu. Pentru că, nu-i așa, industria tutunului e a doua contribuitoare la bugetul de stat. Nerealizând că de fapt fraierii care dau bani pe țigări sunt contribuitorii. Aceiași contribuitori care contribuie și la asta.

efectele-fumatului

Dar cui să îi pese? Porcului Daniel Fenechiu, plătit de companiile de tutun? Comisiei de sănătate, care a votat mizeria asta, ei fiind acolo ca să aibă grijă de sănătatea oamenilor?

CUI?