Sau cu gâdea și badea, mircea badea.

mizerii

Pe bune? Adică acești purtători de steag pentru latrinele din toată lumea chiar au impresia că cineva va plăti ca să le urmărească tâmpeniile online? Permiteți-mi să râd și să vă și explic de ce ei chiar cred că e ceva bine.

Pe antena 1 există un gunoi de emisiune cu un succes fenomenal la gospodine analfabete, populația majoritară de femei a româniei. Nu vă enervați, gândiți-vă înainte câte femei de 40+ cunoașteți care au șorț în față și vânătăi la ochi și câte intelectuale. Eventual la voi în bloc Sau sat. Mulțumesc, îmi odihnesc cazul.

Porcăria aia de emisiune se dă live și pe antenaplay, situl live al mizeriilor de la intact. Și există oameni, destul de mulți, care decartează bani ca să se uite la idioții ăia care se prostituează live, în căutarea iubirii cu cununie, sperând că poate poate se va întâmpla ceva interesant. Poate un sex ca la big brother, poate o bate, etc.

Din nefericire (glumesc, de unde atâta nefericire) populația educată în spiritul plăților online e oarecum aceeași cu populația care i-ar vrea pe toți cei de la latrina 3 duși pe o insulă pustie, fără vegetație sau apă și lăsați acolo, aruncându-le doar un cuțit. Neascuțit. Live pe antennaplay.

Pentru că una e să îi plătești maică-tii 4 euro să vadă o pocnitoare jenantă de emisiune și alta e să îți plătești tu 1 euro pentru dreptul de a-l vedea pe gâdea cum își maronizează limba în badea. Sau invers.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.