Am impresia că trăiesc într-un vis prost. În 2020, în timp ce Musk o să ducă pământul pe marte, în românia se discută despre mântuire vizavi de buletine.

Lucreția Plăcintă, participant: Pe plan religios, ni se pune în pericol însăși mântuirea, pentru că numele de botez e asociat cu număr al cărui semn este 666.

Avocat, participant: Să ni se spune dacă noua carte în cipul ei sau în suportul de stocare conține și o mică antenă GPS care poate fi localizată oriunde!

E absurd, e ireal, e incredibil. Și nu văd niciun fel de rezolvare. Obscurantismul ăsta imbecil nu apare decât atunci când sistemul educațional e la pământ, când în școală se predă ortodocsie pe pâine și copiii învață despre Ana care cade pe scară pentru că nu a fost la împărtășanie, când nu se mai predă evoluția, în schimb copiii sunt învățați că femeia a apărut dintr-o coastă a bărbatului, lucru caracterizat de toată lumea extrem de posibil, spre deosebire de evoluție și tot așa.

Nu știu, serios, nu am cuvinte, nu văd nicio rezolvare, învățământul e condus de aceiași oameni care l-au distrus și până acum, anul acesta se schimbă iarăși programa școlară și, dacă PSD se întoarce la putere, Ambramburica e pe turnantă, gata să mai schimbe lucruri în bine.