Din cauza asta, de exemplu. Un moldovean și-a luat pistolul de airsoft, s-a urcat în BMWul său minunat și a început să împuște oameni pe stradă cu el. Pentru că de ce nu?

Cum ar fi să fie la liber armele letale, cum e în state, de exemplu? Fiecare coclete de ăsta și-ar trage o colecție de numa-numa, după care ar începe să iasă pe stradă, să facă chestii, să vadă lumea ce puternic este.

Recunosc, când eram mic, mă ascundeam după un gard cu prietenii și trăgeam cu praștia cu invizibile în picioarele doamnelor care nu purtau pantaloni. Pentru că atâta ne ducea capul și aveam 8-9 ani, pe-acolo. Până când una din doamne a venit însoțită de domnul proprietate, care ne-a prins și ne-a dat cap în cap până ne-a ieșit borșul pe nas. Ne-am șters, ne-am spălat la o cișmea (ce lucru bun erau cișmelele în București…) după care ne-am dus frumos acasă, încercând să nu părem loviți, ca să nu ne luăm bătaie și acasă.

Dar de băieții ăștia cine se ocupă să îi dea cap în cap? Și cine îi mai educă la 30 de ani?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.