Parchetul General a schimbat încadrarea în ancheta deschisă după ce omul de afaceri Ioan Crişan a murit în maşina care a explodat, apoi a luat foc. Anchetatorii fac acum cercetări pentru omor calificat cu premeditare. În vederea unei bune înfăptuiri a actului de justiție și soluționării cu celeritate a cauzei, au fost alocate importante resurse umane și logistice de către Poliția Română, care își desfășoară activitatea sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – Secția de urmărire penală și criminalistică

Mai țineți minte când am fost uimiți, în mai, de explozia mașinii capcană care a ucis un om, Ioan Crișan?
Suntem în septembrie. Rândurile de mai sus fac parte din comunicatul dat de parchet, la fix 3 luni de la moartea omului, când anunță cu bucurie în suflet că, în sfârșit, au schimbat încadrarea faptei în omor calificat cu premeditare.

A fost nevoie de 3 luni să se lămurească că nu s-a sinucis, probabil, dar, acum, după ce au realizat că a fost omor, e clar că se apucă de treabă bine de tot și cu celeritate. Pentru cei ce nu știu, celeritate înseamnă rapid.

Chestia asta mi-a atras atenția pentru că, zilele trecute, am citit cum că un expert, după ce a confruntat actele prezentate de către Hexipharma, a anunțat că, de fapt, produsele erau conforme. Desigur, a fost nevoie de cinci ani ca cineva să verifice actele, iar acum produsele nu mai sunt, ce să faci, nu ai ce să faci, ăla a murit, totul e bine, domnii generali au mai rezolvat un caz.

Justiția pe care o apărăm.

17 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1

  M-am sătuart de sintagma asta sau ce o fi, cu justiția pe care o apărăm. Am apărat-o, da ne-am lămurit. Nu mai dă nimeni doi bani. Vă rog încetați cu asta. În rest, sictir maxim.

  31

  • #2

   Nu, nu… Lasă așa, până când vă iese prin ochi, nări și urechi.

   3

 2. #3

  Tovarase General, raportez ca acuzatul a murit de pneumonie.
  Cum asa?
  Pai, cald afara, gloantele reci….

  40

  • #4

   Cat de tare a fost asta!

   0

  • #5

   Tov. general, raportez ca decedatul a avut saturnism!
   Ce e asta?
   A inghitit prea mult plumb…

   4

  • #6

   S-a sinucis, iar ultimele lui cuvinte au fost:
   -„Nu trageţi, tovarăşi!”

   7

 3. #7

  Nu știu de ce, dar am mai multă încredere in fosta miliție comunista. Aia se dădeau peste cap, dacă venea ordin sa se rezolve. Nu dormea șeful pe bancheta ascultând duios cum canta girofarul.

  16

  • #8

   Daca…

   3

  • #9

   Aia bateau tot ce misca pana cand recunostea cineva…pe aia vinovati mai greu ii prindeau…

   3

 4. #10

  Mi-au fost luati niste bani din card, frauda bancara in octombrie 2020, am sesizat banca, mi-am schimbat cardul, mi s-a transmis sa declar la politie frauda, am facut-o.
  Banii i-am primit inapoi intr-o saptamana de la banca.
  Politia m-a cautat in vederea clarificarii si emiterii procesului verbal in august 2021
  Ce sa ma mai astept de la ei …

  13

 5. #12

  Pai se inspiră și ei de la primul om în stat, dl președinte, un exemplu de urmat. La el totul e cu celeritate.

  7

 6. #13

  asta cu celeritate e un filtru extrem de bun. nu exista om normal care sa foloseasca termenul asta dubios in afara de organ sau de functionarul public in general. ma gandesc ca aia folosesc un limbaj asa de invechit si de stupid pt ca pur si simplu atunci cand fac scoala de militieni bulangiul ala de e director pe acolo nu vrea sa schimbe masina de educat care merge pe cartela perforata si asa ies astia la fel de 50 de ani incoace, toti la fel.

  8

  • #14

   Un profesor (dottore; bineînțeles) de poliție, când a murit ultimul șef al Securității, cel care a trimis pe linie ordinul lui Ceaușescu să se tragă în mulțime & să se activeze combinezoanele negre (cei care trăgeau în oameni după lăsarea întunericului, lunetiștii pe acoperișuri), a postat o poză cu el & cu generalul’, ținându-l agale de braț (vezi dom’ne, ce grijuliu e față de bătrâni), scriind pe postare cu poza ceva de genul că-l poartă-n suflet.

   1

  • #15

   Tin minte cand era Vela si ne explica masurile impotriva Covid19, cum a zis el in vreo 5 propozitii intortocheate ceva in legatura cu legitimatii de calatorie… de fapt tot ce trebuia sa zica era ca scade pretul la biletele de autobuz. Cam asa e cu trepadusii astia de n-au prea trecut prin scoala, s-au trezit doctori la 50 de ani, multi habar n-au ce teze de doctorat au… nici macar atat nu i-a dus capul sa plateasca pe cineva sa le faca o teza de doctorat pe bune… ca asa-i prostul, odata ce se vede sus, crede ca totul i se cuvine iar cei de jos n–au dreptul sa-l traga la raspundere.

   0

 7. #16

  Cand te uiti la Bode, marele electrician ajuns ministrul MAI… vezi competenta, vezi promptitudine… sau vezi un parlamentar roman, care tot ce a realizat in ultima perioada e sa puna inca o gusa pe el si 2 randuri de foale? Deci eu inca n-am vazut un om pe care la prima vedere sa scrie incompetenta in halul lui Bode asta, sincer chiar nu stiu care e scopul lui acolo… dar clar nu–i pus acolo sa faca ceva, nu de alta… dar nu cred ca ar fi capabil sa faca ceva. Nu-l recomanda nimic, absolut nimic… cam la fel e si cu ala de la Educatie, doi penibili de talie nationala…

  0

 8. #17

  Apropo de politisti, printre multele lor defecte si lipsuri, eu ma crucesc de fiecare data, dar absolut de FIECARE data, cand aud purtatorii de cuvant ai diverselor inspectorate dand declaratii de presa: bai, unul nu suna a om si nu vorbeste normal.
  Absolut toti vorbesc precum niste cyborgi, sau ca un copil de clasa a doua care si-a invatat poezia pe de rost si o recita cu ardoare.
  Bai, chiar atat de greu o fi sa vorbesti omeneste?
  Si da, limbajul de lemn, vorbele goale rostogolite de amorul artei sunt nelipsite de la nici o declaratie.

  1