După prostănaca numită Abramburica, după moldoveanul ăla care nu ştia câte stele sunt pe steagul UE, după Hârdău, care a îngropat educaţia la vremea lui, acum vine alt geniu al ştiinţei, numit Funeriu, care schimbă, pentru a milioana oară, programa şcolară şi probabil, metodologiile de examen.

Motivaţia dânsului? În clasele mici programa şcolară e prea stufoasă, iar bieţii copii învaţă prea multe. Normal. Au mult prea mult de învăţat şi nu mai au timp să se lase tâmpiţi de counter strike în sălile de internet. Asta deşi copiii din 1-4 au ca lecţii predominante desenul, discuţiile libere, plimbări în natură şi alte tâmpenii.

Dar doamne fereşte să schimbăm metodologia de predare în facultăţi. Doamne fereşte să predăm în facultăţi şi liceu ultimele progrese în domeniul ştiinţei. Nu, noi predăm Fox Pro la facultate. Aşa ajung absolvenţi de Informatică şi Cibernetică, precum ilustrul dobitoc numit Mircea Badea, să nu ştie unde e butonul de power la un laptop.

Ţara are nevoie de cretini plătitori de taxe, nu de o masivă clasă de oameni care gândesc. Strategie pe termen mediu şi lung. În 30 de ani, ce am învăţat eu în clasa a 8 a va fi material pentru doctorat la pizdipoancele din PR-ul rromânesc.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.