De când am început să scriu pe subiectul roșia, am avut parte de multe. Multe înjurături, multe acuzații că sunt vândut, că m-am plimbat în noua zeelandă și la roșia pe banii RMGC sau, cele mai funny, amenințări cu moartea, cu bătaia, cu urinatul public pe capul mamei mele sau alte bunătățuri de mare finețe.

Vă mai aduceți aminte când Cristina a fost agresată în piață, nu că ar avea o opinie, ci pentru că NU AVEA OPINIE PRO ROȘIA și pentru că, ghinionul ei, era prietenă cu mine și cu alții, care avem îndrăzneala să credem altceva decât marea masă de manevră. Sau când Sebi a fost nevoit să căpăcească un suporter la fel de agresiv? De fiecare dată, se găsea câte un salvator care să îmi explice că e greșit să generalizez. Da, e greșit.

În cazul în care nu înțelegeți ce scrie, un tip a luat bătaie printre salvatori pentru că nu purta steag. Pentru că toți românii trebuie să poarte steag. Și pentru că nu vorbea românește. Pentru că toți românii trebuie să vorbească românește. Și că, în principiu, el a fost vinovat că a luat bătaie.

În imagini îl vedeți pe Claudiu Crăciun, liderul salvatorilor, ținându-l drăgăstos de după umeri pe agresor și zicându-i agresatului să o lase așa. Se vede o prietenie trainică acolo. Același Claudiu Crăciun care a recunoscut că a spart luneta mașinii lui Barbu (contrar afirmațiilor gunoaielor de la rezistența urbană), râzând relaxat și făcând chetă să îi ia altă lunetă ministrului.

Știți care e diferența dintre manifestările de la început și ce se întâmplă acum? Neolegionarii sau cum kkt își spun, aduși de domnul Crăciun să supravegheze manifestațiile și să facă ordine printre cei care chiar protestează din suflet. Cred că, în felul acesta, a cam dispărut era sticlelor de plastic zdrăngănite pe asfalt.

Ascultați cu atenție clipul, se aude prost, dar spune multe.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.