Sunt extraordinar de maxim de curios cum vor fi preţurile anul ăsta înainte de Crăciun. Pentru că în absolut fiecare an, înainte de Crăciun, toate asociaţiile de producători ieşeau cu mutre grave pe sticla televizoarelor şi anunţau că, nu-i aşa, e un an greu, petrolul a sucombat, viaţa e aşa şi-aşa, deci şi prin urmare, preţurile la alimentele de bază vor fi crescute, cu multă silă şi părere de rău.

No, acum e cam foamete, salarii ciuciu, din ianuarie se duce pe pix alocaţia pentru mame, încă 25% reduceri, deci în principiu vine un an greu.
Se măresc preţurile sau nu? Până unde poate merge întinsă aţa?

Ah, mi-am adus aminte de o fază. Acum 2 ani, aceleaşi asociaţii au ieşit şi au anunţat că lămâile sunt subapreciate în rromânia şi că e absolut necesar să se tripleze preţurile, dacă mai vrem lămâi. Şi peste noapte, lămâile au ajuns 8 lei kila. Ieri am luat lămâi cu 2,7 de lei din Carrefour. Ador piaţa liberă.
Fomiştilor.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.