Bine, de fapt cred că e mai înainte de secolul 19. Adică, stau și mă gândesc că, dacă erai pe la 1800 și ceva și ofereai serviciul de trimis bani în același oraș, e posibil ca un domn călare să poată să facă distribuția acelor bani în mai puțin timp decât o face poșta română în acest secol al vitezei și al internetului. Sincer, nu îmi pot imagina de ce durează 48 de ore să trimiți bani prin acel e-mandat. Se printează e-mailul și se trimite, semnat și ștampilat, cu poșta normală? Trece printr-un proces de aprobare a unei comisii, când ajunge?

Și mai e ceva uimitor. Cum nu poți plăti la poștă cu cardul. Evident, ca să nu plătească acel 4% comision, dar totuși, e o companie care lucrează cu îngrozitor de mult cash. Cash care costă pentru a fi manipulat, transportat, depozitat. Cu siguranță, mult mai mult decât cei 4%. Plus faptul că, teoretic, ar fi obligați să îl asigure.


Fotografiile sunt trimise pe mail, nu știu cine le-a făcut.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.