Tocmai ce a ajuns poștașul cu pensia bunicii. Pe lângă asta, i-a fost înmânat acest cupon. Am sunat, am așteptat vreo 10 minute pentru că “toți consultanții erau în alte apeluri”, deci vă dați seama câtă lume a primit lozul câștigător. După, într-un final a răspuns cineva, o tipă timidă care a început să recite ca pe poezie un fel de spot pe care l-am ascultat vreo 10 secunde până să îmi dau seama că e o persoană reală. Cere ea niște informații: nume, adresă (îi comunic comuna, mă întreabă satul, i-l spun și apoi mă întreabă blocul..) , telefon ca într-un final să urmeze punctul forte: “Trebuie să cumpărați o carte care costă 90 de lei pentru a participa la tombolă.”
Încercând să scot mai multe informații, am zis să o întreb cine este autorul cărții, întrebare la care mi-a răspuns “nu știu”.
Deci, atenționați-vă părinții și bunicii în special, în legătură cu acest tip de înșelătorie la care participă cu interes și Compania Nationala Posta Romana

Primită de la Silviu.
Genul acesta de scam se bazează pe faptul că bătrânii își doresc pentru copiii lor lucruri pe care ei nu le au. Ce mare lucru, mamă, 90 de lei, lasă, nu mănânc o zi, dar uite, o să îi iau mașină lui Vasilică. Vasilică de fapt își spune John și lucrează într-o corporație, dar ideea e că ar putea să se laude la vecini că și-au făcut băiatul om și i-au luat mașină.

Interesant e cum patronează Poșta Română, o instituție de stat, o hoție de acest gen. Înțeleg că acest Tarsago sunt cei ce fac mizeriile de la Reader’s Digest, dar totuși, mai rămâne să primească bătrânii noștri invitații la sisteme piramidale. La urma urmei, vorba unui tâmp din comentariile de la post, nu e înșelătorie, doar te pune să iei o carte, mare brânză.

Update: CIneva a sunat la ei. Haios și mortal

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/zearhi/videos/1179420925509162/” width=”640″ height=”400″ onlyvideo=”1″]
Link direct

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.