Poliția Capitalei pune la dispoziție și numărul de WhatApp 0755 021 218, încurajându-i pe bucureșteni să trimită acolo imagini, foto sau video, cu privire la cele sesizate la TelVerde 0800 800 165

Mai pe scurt, vedeți angajați din magazine cu masca suport de bărbie? Poză, mesaj pe Whatsapp cu locul și ora. Același lucru oriunde mergeți, ANAF, birouri, ORIUNDE, inclusiv în club (desigur, dacă nu sunteți unul din cocalarii cu masca pe post de mobilă.

Și nu, nu este turnătorie. Turnătorie este atunci când torni pe cineva care face ceva bine, dar binele ăla contravine unor legi temporaare. Să aduci la cunoștința autorităților o crimă nu e turnătorie, este bine public.

Da, e o crimă. O crimă de care toată lumea se poate spăla pe mâini lejer, vai, nu am fost eu, eu nu cred în mască, eu cred în hristos mântuitorul, cu hristos de-a dreapta mea nu mi-e frică de nimic.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.