Bine, el, săracu’ copil, este doar un instrument pentru mizerabilii de la Global Records, cei ce îl dețin, doar nu credeți că micul coclete stătea el așa, pe budă și s-a gândit Ia să cer eu o întâlnire cu ministrul învățământului, să îi spun eu despre educație, cum se face și ce cred eu despre ea. După care mă duc la Antena 3, să spun cât de nașpa e ministrul pentru că a refuzat să se întâlnească cu mine.

Asta în timp ce educă minorii care îl ascultă, astfel.

Ideea e că mi se pare penibil că oamenii din online discută așa zisele acțiuni ale unui imberrb analfabet, toți știind că, de fapt, e ghidonat de Global Records și crescut pentru a monetiza fraieri acum și, de ce nu, o eventuală candidatură în 2024. Iată, ar fi primul parlamentar deținut din pamperși de către un monstru casă de discuri.

Zic să fim și noi mai serioși și să ne ocupăm de problemele reale ale oamenilor, pentru că discuția despre gunoaie produce doar gunoi.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.