vlasov

Romexpo a trimis o notificare lui Marian Nedelcu, ginerele lui Mihail Vlasov, fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, prin care il anunta ca in termen de trei zile trebuie sa evacueze Casa Leda, o vila aflata pe terenul Romexpo, potrivit unui document obtinut de HotNews.ro. Prin notificare se precizeaza ca Politia Locala Sector 1 a constatat lipsa autorizatiei de construire a vilei, motiv pentru care trebuie demarate lucrari de desfiintare a imobilului. Din 2012, Vlasov plateste o chirie de 115 euro pe luna pentru casa de peste 250 de metri patrati pe care o ocupa, impreuna cu fiica sa Ingrid si familia ei, in Romexpo.

În mod clar, cât timp Vlaov a fost șeful camerei de comerț, vila era în legalitate clară și nu avea nevoie de nici un aviz.
Cum Vlasov s-a transformat în skin of the dick, cum brusc vila nu mai are autorizație de construire, s-au dat amenzi, poliția locală și-a făcut datoria, justiția și-a urmat cursul, s-a făcut dreptate.

Păi cum romexpoul nostru, dacă nici noi nu, atunci cine?

Ca fun fact, dacă vă uitați în atașamentul de pe hotnews, veți remarca faptul că e vorba de documentul original, în word, cu antet și footer editabil, prin urmare trimis către hotnews de către romexpo, nu e vorba de vreo poză a actului oficial de înștiințare, cu semnătură și ștampilă, trimis lui Nedelcu.

Interesant, nu?