vlasov

Romexpo a trimis o notificare lui Marian Nedelcu, ginerele lui Mihail Vlasov, fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, prin care il anunta ca in termen de trei zile trebuie sa evacueze Casa Leda, o vila aflata pe terenul Romexpo, potrivit unui document obtinut de HotNews.ro. Prin notificare se precizeaza ca Politia Locala Sector 1 a constatat lipsa autorizatiei de construire a vilei, motiv pentru care trebuie demarate lucrari de desfiintare a imobilului. Din 2012, Vlasov plateste o chirie de 115 euro pe luna pentru casa de peste 250 de metri patrati pe care o ocupa, impreuna cu fiica sa Ingrid si familia ei, in Romexpo.

În mod clar, cât timp Vlaov a fost șeful camerei de comerț, vila era în legalitate clară și nu avea nevoie de nici un aviz.
Cum Vlasov s-a transformat în skin of the dick, cum brusc vila nu mai are autorizație de construire, s-au dat amenzi, poliția locală și-a făcut datoria, justiția și-a urmat cursul, s-a făcut dreptate.

Păi cum romexpoul nostru, dacă nici noi nu, atunci cine?

Ca fun fact, dacă vă uitați în atașamentul de pe hotnews, veți remarca faptul că e vorba de documentul original, în word, cu antet și footer editabil, prin urmare trimis către hotnews de către romexpo, nu e vorba de vreo poză a actului oficial de înștiințare, cu semnătură și ștampilă, trimis lui Nedelcu.

Interesant, nu?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.