Stați sincer și gândiți-vă. Dacă aveți peste 30+, când ați descoperit internetul, ce softuri v-au modelat și educat comportamentele online? Ați fi capabili să plătiți, acum, pentru ele, doar pentru că, la un moment dat, au avut un impact major în viața voastră? Și nu mă refer la Windows, știu că așteptați toți încă o ofertă de windows pro.

Eu am plătit, la un moment dat, licență de winrar. Da, știu, ăsta sunt. Și una de mIRC, având în vedere că a avut un impact mai mult decât major în viața mea, la un moment dat. Vreau să îmi cumpăr un SNES doar pentru Mario și efectul avut asupra mea, acum 1 milion de ani. Știu că nu o să mă mai joc și că nu are același farmec, dar, cum ziceam, aici e vorba de a plăti bani pentru ceva ce are o legătură emoțională cu voi, nu că ți-ai luat photoshop pentru că îl folosești la muncă. Am cumpărat Abe exxodus pentru Xbox și săracul se plictisește acolo.

În altă ordine de idei, ce vă mai jucați? Pe telefon, de preferat Android sau consolă, nu pe PC. Și nu Read Dead Redemption, nu cred că mă prinde plimbatul aiurea prin pampas, urmărind dacă se micșorează testiculele calului. Ca să nu uit, nu îmi plac jocurile tip Clash of clans, Forge of empire, FOrtnire, Battlefield. Prefer jocuri gen Limbo sau Unravel, de exemplu, sau Beyond: Two souls. DIn păcate, unul din copii a intrat pe playstation cu userul meu și a deschis jocul peste salvările mele. Iar eu, de la capăt, nu îl mai iau nici bătut, ar fi a 3 a oară.