agent florea politia locala

Între Decebal si Baba Novac – interventie in forta a Politiei Locale Sector 3: agentul Florea Sandu si colegul sau la volanul B-87-KXX au eradicat o retea foarte periculoasa de infractori de 84 respectiv 86 de ani care faceau trafic cu legume de gradina in cantitate de 4 KG. De asemenea agentii au identificat cu aceasta ocazie un infractor deosebit de periculos in persoana mea, care, aruncand un chistoc langa cosul de gunoi arhiplin a primit o amenda de 100 lei pentru neobrazarea de a filma interventia. Acesti doi supereroi voiau sa confiste marfa infractorilor mai sus mentionati lasandu-i fara painea zilnica. Prin neobrazarea mea de a filma evenimentul soldat cu amenda de 100 lei si de a dona batranicii din imagine o umbrela IKEA (plangea pe banca, in ploaie dandu-si seama de fapta ingrozitoare comisa) cei doi infractori deosebit de periculosi au fost lasati sa plece.

De aici, unde e și clip explicativ.

Înainte de orice, priviți-i fața agentului Florea, de la poliția locală. Scăldați-vă în inteligența ei, lăsați-i vocea cu mângâieri de chihlimbar să vă dezmiere urechile. Și amintiți-vă de el, pentru că reprezintă perfect tot ce înseamnă poliția locală.

Nu mai țin minte, parcă v-am povestit că urăsc din inimă orice înseamnă paznic de la Poliția Locală, foștii paznici de parcuri, analfabeți transformați peste noapte în polițiști cu acte în regulă, farsori ai legii și șpăgari, de când, eu având 19 ani, pentru că stăteam întins pe o bancă, cu capul în poala prietenei mele de atunci, m-au băgat într-o gheretă a lor din herăstrău și m-au bătut până s-au plictisit. Bine, și până au fost amenințați cu șeful lor din acea vreme, un anume domn Brotac, lucru care mi-a adus prin minune eliberarea.

Vă dați seama câtă ură se putea aduna în sufletul unui elev de liceu, bătut de niște animale care nu erau în stare să își numere degetele cu tot cu alea de la picioare și când se încălțau, încercau să bage șireturile prin toate găurelele pantofilor cu găurele?

Uite că, după 20 de ani, ura aia e tot acolo. Când îi văd în intersecții, dirijând circulația și știind că ei sunt niște analfabeți tragici, pentru că altfel nu s-ar angaja și nu ar fi angajați pentru 800 de lei salariu, îmi vine sincer să trag pe dreapta.

Știu, vi se pare un mit că polițiștii blochează circulația. Nu, nu e un mit. Vineri, 4 capete de cretă de la poliția locală se prefăceau că dirijează circulația la intersecția fundeni cu pantelimon. Coada de mașini formată era până după Kaufland, așa de bine o făceau.

După care, probabil, s-au mai dus să anihileze rețelele de mafioți și traficanți de mărar și ceapă, ca să nu îi mai deranjeze pe comercianții cinstiți de telefoane fără încărcător, de la piața delfinul.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.