Un şofer a fost notificat să achite suprataxa de 200 de lei, după ce a parcat maşina pe strada Anghel Saligny, în imediata vecinătate a sediului PMB, depăşind cu câteva minute timpul pentru care plătise parcarea.
“Nu înțeleg și nu mi se pare deloc confortabilă situația. Am plătit parcarea. S-a prelungit întâlnirea cu 10 minute. Când m-am întors, aveam notificarea în geam. Nu știu dacă o voi plăti. O să mă sfătuiesc și cu avocații firmei și voi vedea dacă o contestăm sau nu”, a transmis bărbatul pentru sursa citată.

Eu cred că, după 33 de ani de entitlement și de rupere de racilele comuniste, unii dintre noi, majoritari, încă, au o problemă cu conformarea și respectarea legii. Altfel serios dacă înțeleg manifestările de genul acesta. Fix gen O las și eu aici 5 minute, boss, sunt ân față pe avari. Ai plătit pentru o oră? Știi că depășești ora? Te scuzi din minunata întâlnire, cu 5 minute înainte și te duci și plătești, dacă nu poți da SMS sau nu poți folosi aplicația. Sau, dacă nu ești sigur cât stai, plătești 2 ore.

E minimum de civilizație pe care îl poți exhiba. Aș fi curios să văd un muțunache de ăsta că face asta într-o parcare din Germania. Sau Spania. Dar am lipsit doar 10 minute, ce am făcut, am omorât-o pe mama???

Despre faptul că trebuie să plătiți parcarea nici nu mai vorbesc, știu că, de fapt, trebuia gândit înainte un sistem de trafic perfect, un transport în comun funcțional, locuri de parcare gratuite și parcări subterane și de abia după aia să ceri șoferului să plătească parcarea în centru.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.