Ca blogger cu vechi state de serviciu, propun ca noi, astia mai vechi si mai detestati, sa facem o asociatie. Eu m-am gandit la numele Asociatia scuipatorilor pe media, imitandu-i pe cei de la asociatia consumatorilor de media, dar mi se pare un pic cam grotesca denumirea.
Ce sa faca asociatia asta? Sa se reuneasca la inceputul fiecarei toamne si sa analizeze aberatiile care ies din capul unora de pe internet, dupa intoarcerile din concediu. Aberatii gen supravegheri de bloguri(surveyuri, adica), supravegheri de furturi pe blog, coagulari intestine interbloggeristice, etc.
Asta ca raspuns la toate actiunile bizare la care se inhama cate unii, sau altii, doar de dragul de a iesi un pic in fata, pe spinarea blogurilor citite si cu trafic, ca deh, altfel, pe blogurile proprii, nu pot.
Si dup analiza atenta, sa ii trecem in nefiinta prin anonimizare. A nu se uita experienta lui netoo, cel care a fost distrus de un singur blog.
A, si inca o intrebare. Oare asociatia consumatorilor de media, de ce s-a intromis direct in supravegherea blogurilor cu cel mai mare trafic din romania? Oare sa fie pentru publicitate? Sau pentru ca il suspecteaza pe zoso ca pune posturi copiate. Ca din cate stiu eu, blogurile copiatoare sunt ale celor mici si multi, care copiaza cate un blog intreg, vezi situatia lui dece, care s-a trezit cu toate posturile copiate intr-o singura seara.
Asa ca, piticule, sebi, vali petcu, ne bagam? Macar sa ii scuipam si noi in ochisorii aia mici si pofticiosi.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.