fun-cu-comentatori

Acest articol a fost scris la 3 minute după ce am scris asta. Nu am schimbat nimic la el, este EXACT ce am scris înainte de a fi măcar un comentariu la articolul inițial, previziunea comportamentului vostru după citirea lui.

Din tot articolul, veți reține exact bucățica complet irelevantă și vizibil adăugată fără rost:

Dacă nu sunteți convinși, aflați că Gabriela Firea a câştigat Primăria Capitalei cu 246.553 voturi. Bucureștiul are 2 milioane de locuitori legali, plus un milion de ardeleni săraci, veniți la muncă.

Din tot articolul, singura problemă de care vă veți lega va fi praful în ochi, distorsiunea textului, argumentul de minim cu ardelenii. Restul vă va lăsa rece, nu e nimic spectaculos, nimic spumos, niște date, chestii oarecum de bun simț și cam atât.

În schimb, atacul la persoană, pffff, extraordinar, ce discuție, ce argumentație. Deși este fix nimic în articol și aduce zero cantitate discuției, va fi chestia pasională care vă va întărâta la maxim. Acum înțelegeți de ce nu ieșiți la vot și sunteți manipulați zilnic, fără nicio jenă?

Desigur, au fost și niște rezultate peste așteptări, un tip, desigur, ardelean, s-a jurat pe ce are mai scump, ca să citez, că nu va ieși la vot, doar ca să îmi facă mie în ciudă. DIn păcate, dragilor, acesta este nivelul vostru de maturitate politică. Bârfa, scandalul, atașamentele regionale, mândria de a fi (insert denumire geografică), în tot acest timp stând cu fesele depărtate și încălzind în mâini alifia pentru cei ce vă manipulează de atâția ani.

Succes.

fenta-fotbal

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.