tariceanu-iti-reda-pensia

Războiul psihologic reprezintă metodele folosite și acțiunile întreprinse spre influențarea comportamentului și atitudinii combative a forțelor armate adverse și opiniei publice străine. Scopul este de a induce confuzii sau pentru a consolida atitudini și comportamente favorabile. Sunt direcționate spre emoții, motive, credință, curaj etc.. El induce o stare de tensiune, de hărțuială nervoasă, psihică, inițiată și întreținută cu scopul de a zdruncina moralul forțelor adverse și de a demoraliza populația[3]. Primele ținte pe care le are în strategie războiul psihologic sunt voința, acțiunea și discernământul. Fiecare din acestea pot fi anihilate prin prepararea unor inducții deturnate, capabile, în primul rând, să creeze obsesii colective care, de regulă, se amplifică prin participarea maselor cu adausuri și detalii proprii.

Ce face PSD acum este luat din manualul de strategie al oricărui ideolog, fie el cât de primitiv. Această fosilă comunistă trăiește doar din îndobitocirea populației. Să ne înțelegem, nu zic că opoziția, așa zisa opoziție reprezentată de mizeria Alina GOrghiu și resturile duplicitare ale PDL-ului băsescian, ar fi cumva deosebită, la urma urmei, se trag din același FSN

Doar că, ACUM, amenințarea cea mai mare care vine este din partea PSD-ului. Partidul este grevat profund de amenințarea DNA, care, ușor ușor, ajunge să îi ducă toți membrii în fața instanțelor, prin urmare a demarat încă din momentul închiderii la pușcărie a lui Felix Voiculescu, o campanie furibundă de denigrare a DNA-ului, Koveși, CIoloș, tehnocrați, SOros etc.

Știu, nu ați crede că această campanie a avut succes, dar iată. E suficient să vă uitați pe wall-ul de facebook al imbecilului reprezentativ pentru acea clasă socială, Mircea Badea. Acolo veți vedea cu adevărat ce înseamnă și ce rezultate are o campanie furibundă de tâmpire masivă a populației. Oameni care aplaudă furtul, ridică în slăvi furtul, securitatea, tot ce ne distruge de 26 de ani. Pentru că așa li s-a spus. Pentru că sunt în majoritate pensionari sau de o vârstă apropiată de pensie, pentru că le e frică de viitor, pentru că sunt proști și incompetenți și nu au idee ce să facă în viață într-un mediu competițional. Recunoașteți rezultatele programelor școlare românești?

De ce duce PSD acest război psihologic?
Pentru că masa lor de votanți este limitată la numărul de săraci și pensionari din românia, singurii oameni pe care îi pot influența cu tradiționalele promisiuni de Vom mări pensiile și salariul minim. PSD trăiește într-o marjă de 30-40% din prezența la vot tradițională, adică cei ce ies din case la prima oră, să voteze cu iliescu, maică.

Din această cauză, urmând această strategie, a făcut tot ce este posibil să dezguste de ideea de vot orice persoană care nu trăiește din ajutoarele lor și care a reușit să termine o școală în viață. Da, recunosc, inclusiv eu am fost atât de prost încât să mă las manipulat în acea direcție. Și acum îmi dau palme că am susținut acea mizerie cu Mă piș pe el de vot.

poza-ma-pis-pe-el-de-vot

Ultimul an nu a făcut discrepanță față de această strategie. Toate acțiunile lor, ABSOLUT concertate, sunt menite a arăta tuturor că e profund inutil să ieși la vot, totul e pierdut, nimic nu se poate schimba, toți sunt la fel etc. Astfel încercând să își conserve procentual mica lor masă de votanți. Așa reușind să o impună pe țăranca din voluntari, doamna pandele, primăriță în orașul lui Bucur. Aceasta, reușind într-un timp foarte scurt, să fută complet traficul orașului și să demareze propria trotuariadă generatoare de fonduri pentru partidul ce e pus-o la furat legal.

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/zearhi/videos/1080708715380384/” width=”640″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

Dacă nu sunteți convinși, aflați că Gabriela Firea a câştigat Primăria Capitalei cu 246.553 voturi. Bucureștiul are 2 milioane de locuitori legali, plus un milion de ardeleni săraci, veniți la muncă. Practic, firea a devenit primar fiind votată de 10% din populația bucureștiului. ZECE LA SUTĂ. PSD fură tot în bucurești pentru că 10% din populația sa a binevoit să își miște cururile să dea cu ștampila pe numele mizerabilei. Restul de 90%, adică nouăzeci la sută a fost foarte ocupată să își exprime disprețul pe facebook față de orice înseamnă vot și să meargă la concert sau la pădure.

miron-mitrea-adevaruri

Nu vă lăsați influențați de războiul psihologic psdist. Nu e nimic pierdut, pe 11 decembrie este, DIN NOU, un moment zero pentru noi. E momentul în care putem, NOI, contrabalansa ecuația jegului parlamentar. Da, fiți conștienți că în cifre simple, PSD va lua mai multe voturi decât alții. Ideea e să îi smulgem cât mai multe procente încât să nu mai ajungem la situația din 2012, când aveau majoritatea absolută în parlament și puteau face orice.

Și, desigur, nu au făcut nimic.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.