Am primit informaţii foarte clare că aseară, în culise, Madonna plângea şi se dădea cu fundul de pământ că eu nu am ajuns la concert, şi cum e posibil aşa ceva, toată călătoria ei în rromânia e ratată fără prezenţa mea.
No, îmi cer scuze pe aceasta cale, dar, înainte de le a spune, o să pun vreo 2-3 poze ciordite cu nesimţire de la pyuric şi nihasa.

Acum, după ce aţi văzut aceste minunate poze, care o arată pe Madonna în toată splendoarea ei, poate îmi explică şi mie careva de ce aş da minim 160 de lei ca să văd spatele unui ghiozdan al unui băiat? Sau rămurişul verde crud al copacilor din Parcul Izvor?
Pentru că sunt fan şi vreau să sponsorizez şi eu, în umilinţa mea, secta Kabala, unde îşi varsă verzişorii doamna Madonna? Nu sunt fan, deci nu. Alte motive? Că să mor dacă înţeleg.

Dai o căciulă de bani, ca să stai pe iarbă, la 1 kilometru distanţă de scenă şi să auzi muzica, eventual dacă ai noroc să vezi un ecran de ăla mare, de la distanţă. Că pe Madonna sigur nu o vezi în carne şi oase şi sânge şi rahat.

Deci, de ce m-aş duce la concertul Madonnei? Sau la orice alt concert situat în zone de astea gigant, unde nu vezi nimic?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.