tobogan-therme

De fapt, nu îmi plac toboganele de niciun fel. Încă din primii zori ai vieții mele, când mi-am lăsat pielea de pe fund pe o chestie de asta în parcul de vizavi de Obor, nu am suferit ideea de a mă lăsa să cad necontrolat în așa ceva. De aia prefer să nu mă dau în așa ceva nici măcar în parcurile acvatice, mai ales că eu, fiind supradimensionat, am toate șansele să capăt o inerție mai mare decât un corp NE supradimensionat și să aterizez prin alte părți.

Un tânăr de 30 de ani a fost operat de urgenţă, joi, în Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central din Capitală având o tăietură de şase centimetri lungime în talpă şi două ligamente rupte la piciorul drept. Tânărul susţine că s-a rănit marţi seara în timp ce se dădea pe un tobogan din complexul de agrement Therme Bucureşti. Reprezentanţii complexului confirmă că a existat un incident şi spun că investighează ce s-a întâmplat.

Well, ce să zic, încă un incident care îmi confirmă că eu, tobogane, niciodată. Mă întreb dacă, vreodată, va exista vreo companie care să zică Da băi, și-a pizdit piciorul, uite înregistrarea video, suntem vinovați/nu suntem vinovați. Ei de fapt acum sunt grămadă pe Rogalski, firma lor de PR, să le inventeze un comunicat în care ei sunt perfecți și de vină sunt toți ceilalți, plus țiganii care s-au strecurat în therme fără voia lor.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.