Curtea de Apel București (CAB) obligă Therme Nord București SRL, compania care deține și operează aquapark-ul omonim, și firma de pază DAB Security SRL la plata de daune morale în valoare cumulată de 30.000 de lei către două persoane de etnie romă

Citește mai mult pe profit.ro

Sincer, nu am crezut că se va ajunge aici și că oamenii vor merge mai departe și aia e, cum se face în românia.
Din fericire, nu. După întâmplările de aici și dupărăspunsul absolut penibil, de o aroganță înfiorătoare, al firmei de PR Rogalski-Damaschin, cea care se ocupă de comunicarea Therme, se pare că respectivii chiar s-au enervat și au mers mai departe.

Desigur, nu e o decizie definitivă, dar este absolut clar pentru toată lumea că țiganii respectivi au demonstrat cu dovezi în fața unei instanțe că mizerabilii de la Therme le=au interzis accesul pe motiv că sunt țigani.

Sper din suflet că Therme să pună la plată și firma de PR Rogalski-Damaschin, care prin vocea doamnei Rogalski, era foarte ocupată să îi ironizeze pe oameni, în loc să rezolve problema. CU SIGURANȚĂ mizerabilul comportament al ELizei ROgalski a dus și la această escaladare și a contribuit la criza de imagine a Therme.

Stimata Eliza Rogalski sa stiti ca puteati sa rezolvati problema daca acceptati o intalnire cu mine luni ( asa cum v-am propus). Ati preferat sa-mi spuneti ca inventez, ca agentii de paza poarta uniforma si nu sunt tatuati. In loc sa invocati la infinit regulamentul in contexte total nepotrivite mai bine va gandeati la niste solutii.

Răspunsul de o superioritate nemaintalnită nu întârzie să apară:
Eliza Rogalski: Totusi, domnule Mihai Neacsu, cum spuneati ca se numea locul? Term cumva?

Asta era cea mai mare problemă pentru profesionistul de PR, care se ocupă de imaginea Therme. Să nu cumva să pronunţăm greşit numele complexului din Baloteşti.

Și de asta le merge și atât de bine:

Firma de pază DAB Security SRL, intrată în insolvență din august 2015, a terminat anul trecut cu pierderi de 1,97 milioane lei, cu 34% mai mici față de cele consemnate în 2015, la o cifră de afaceri de 4,78 milioane lei, în scădere similară, cu 34%, comparativ cu anul anterior.

În februarie, principalul asociat al companiei BSH Geothermie din Sibiu, care controlează Therme Nord București, a decis să se retragă din societate și să-și vândă participația de peste 50% din capital celui de-al doilea asociat ca importanță, firma germană STL Beteiligungs-AG, contra sumei de peste 2,2 milioane euro.

Succesuri pe toată linia. GG!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.