Oliver Zipse, CEO al BMW, a ironizat Tesla Motors spunând că mașinile acestei companii americane nu sunt chiar parte a segmentului premium. Zipse spusese în februarie că are îndoieli cum că Tesla își va păstra poziția de lider la mașini electrice unde concurența devine tot mai puternică. Tesla Motors va încheia anul cu peste 900.000 de unități produse, iar Model 3 a fost cea mai vândută mașină din UE în septembrie.

Unul din motivele pentru care nu îi sufăr pe oamenii ăștia este această aroganță ignorantă, bazată pe nimic. Omul care face mașini fără manete de semnalizare ironizează mașina care a adus inovația totală în domeniu și care a schimbat, la propriu, tot ecosistemul. Pe lângă că mai și bănănăie proorociri stupide, fără nicio bază.

A nu se înțelege că aș fi vreun fan Elon Musk, omul își bate joc de cei din jur cu o plăcere diabolică, iar angajații săi de la Tesla îi rivalizează pe cei de la Amazon pentru condițiile de căcat, salarii mici, incapacitatea de a se constitui în sindicate și tot restul.

Ultima chestie a fost acel stunt despre cum a făcut el un poll inocent pe twitter, dacă să vândă acțiuni Tesla sau nu, doar că decizia de vânzare fusese luată din septembrie.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.