Articol scris de Marius Tudor

Incep Europenele si Arhi, ca de altfel toata lumea, isi cauta terasa ieftina pentru “parcare”. Eu m-am lasat pe mana amicilor! Au inchiriat o masa la una decenta pana pe 18 iunie. Adica, exact pana pe data cand federatia a inchiriat hotel pentru nationala! Chiar si sponsorul principal a pregatit tricouri doar pentru meciurile din grupa. Dovada ca obiectivul de a trece in sferturi e o utopie chiar si pentru Nasu’! O spuneam acum o saptamana! Iordanescu a amendat si el lipsa de interes si nestabilirea unor puncte clare pe care Piturca se le urmareasca cu ochiul sau critic! Mergem pe noroc de barbugiu!

Ribery si alti francezi de top sunt la limita listei indisponibililor cu cea a aptilor! Se stie ca Piti “da cu zarul” inainte de evenimentele importante! E un fel de Voodoo aplicat adversarilor! Bine, nici noi nu stam prea bine! Dar parca o accidentare a lui Ribery, nu face cat cele ale lui Coman si Ovidiu Petre la un loc! Nici macar cat stresul lui Chivu!

O sa mergem ca Mircea la Rovine, o sa ne pastram optimismul dar cei care spun ca vom iesi cu patru puncte din grupa, se gandesc oare ca DACA se intampla, vom castiga Europenele ? Sunt de parere ca una bucata nationala din grupa C va fi incoronata pe 2 iulie la Viena! Eu sunt pesimist, pentru ca de fiecare data cand am fost asa, lucrurile au iesit pe dos … deci sunt un “pesimist optimist”! Hai Romania!

Cea mai mare oferta de pariuri pentru Euro cu peste 1,000 de evenimente, plus 2 promotii exclusive pentru clientii romani, cu premii de peste 2,000€.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.