Petrecerea anului, cheful anului sau cum vreți voi să îi spuneți, a avut loc sâmbătă, la Cluj. Vă spun, sunt rupt în două, sunt peste 15 ani de când nu am mai stat la un party 12 ore, adică de la 5 după masa până la 5 dimineața. CINCI DIMINEAȚA! A DOUA ZI!

Singura problemă a fost că, în seara dinaintea petrecerii, am fost și ne-am luat la pachet mâncare de la Cantinna, din Iulius Mall. Și am luat mai multe porții, pentru mai multe persoane, porții pe care, fiind atât de bune, le-am mâncat. Pe toate. Așa că m-am umflat ca un țâfoi, de nici bere nu am mai putut bea.

En fin, o petrecere nu poate fi descrisă, ci doar trăită prin ochii participanților. Asta e tot ce am reușit eu să prind. Dacă mai există poze de la vreun participant, sunt rugați să mi le trimită, la adresa bineștiută, ca să facem o compilație potpurriană.

AH, și ca să ne explicăm gluma, dansurile și outfiturile, petrecerea a fost una tematică. Tema a fost Interlopi 2013 și ne-am descurcat fiecare cum am putut.

Dar am ascultat Azur live, ceea ce e o treaba :mrgreen:

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.