Petrecerea anului, cheful anului sau cum vreți voi să îi spuneți, a avut loc sâmbătă, la Cluj. Vă spun, sunt rupt în două, sunt peste 15 ani de când nu am mai stat la un party 12 ore, adică de la 5 după masa până la 5 dimineața. CINCI DIMINEAȚA! A DOUA ZI!

Singura problemă a fost că, în seara dinaintea petrecerii, am fost și ne-am luat la pachet mâncare de la Cantinna, din Iulius Mall. Și am luat mai multe porții, pentru mai multe persoane, porții pe care, fiind atât de bune, le-am mâncat. Pe toate. Așa că m-am umflat ca un țâfoi, de nici bere nu am mai putut bea.

En fin, o petrecere nu poate fi descrisă, ci doar trăită prin ochii participanților. Asta e tot ce am reușit eu să prind. Dacă mai există poze de la vreun participant, sunt rugați să mi le trimită, la adresa bineștiută, ca să facem o compilație potpurriană.

AH, și ca să ne explicăm gluma, dansurile și outfiturile, petrecerea a fost una tematică. Tema a fost Interlopi 2013 și ne-am descurcat fiecare cum am putut.

Dar am ascultat Azur live, ceea ce e o treaba :mrgreen:

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.

19ZDiYCJF24jqAL1188Cqgbfi4pqnxC3tX (Bitcoin Network)
0xaf480d10b63f832c3ecf51739c1427a05f7da011 (ERC20 Network)