Mă uitam ieri la filmuețele ieșite pe net, cu băiatul ăla care, acum mulți ani, avea ceva clipuleț în care zicea că i-a dat perversa de la Târgu Ocna, între timp transformat într-un butoiaș cu picioare, împărțind așa ziși pumni unor gagicuțe, în ring. În primul rând, să mă ierte cel de sus, olecuțî di batai știm șî noi, băiatul ăla, în ring cu un sportiv MMA nu are șanse nici măcar la viață, nu cred că ar rezista 1 minut. Omul nu știe, la propriu, să dea cu pumnul, tot ce face este să trimită telefonate din lateral, vai, doamne, un om care știe sportul ăsta are timp să îl și omoare până duce el pumnul din spatele corpului până la țintă.

Ce voiam doar să zic e că nu înțeleg deloc titlurile din presă.

Vai, imagini scandaloase. Scene șocante. Nu e nimic scandalos. Sigur, șocant, poate, să vezi la ce poate împinge foamea două femei care au trăit din vânzare de sex până acum, iar valoarea de piață le-a cam scăzut. Dar scandalos? Să fim serioși. 3 adulți, absolut consensual, s-au întâlnit în ring și s-au lovit. Norocul fetelor a fost că tipul e mult prea gras și incompetent. Și cam atât. Ca o concluzie, o să las declarația lui Amatto Zaharia, președintele Federației de Kempo și unul din puținii oameni pentru care am un deosebit respect, din industria asta.

Din punctul meu de vedere nu mi se pare corect, normal și moral să existe astfel meciuri, între femei și bărbați. Nu-mi place ca un bărbat să lovească o femeie și nu este absolut deloc normal. Nu este nimic ilegal în acest meci, dar nu este moral. Nu agreez absolut deloc și nimănui nu-i place să vadă astfel de imagini.
Cele două fete știau la ce participă, și-au dorit, solicitat și asumat. Până la urmă, este decizia organizatorilor să aibă loc un astfel de meci, așa cum există și pe plan internațional

.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.