Deschid televizorul dimineața, când mă trezesc, să văd dacă a mai apărut ceva nou, după care la ora 13, să văd statisticile de cazuri noi. În rest, închis, DIGI24 e un festival de lins în curul Gabrielei Firea, Antena 3 rupe cu reclame la Gabriela Firea, totul este despre cât de bine face ea bucureștiului. Mwe.

Azi, 193 de cazuri noi. DUpă ce vineri erau vreo 450, ceva de genul. Total atipic față de restul țărilor afectate, la noi cazurile scad, nu cresc, se vindecă românii de covid ca făt frumos de labă, totul e minunat, avem de toate, armata e cu noi, pacienții din spitale primesc masă de 10 lei pe zi.

Știți de ce nu cred? Pentru că, tot dimineață, am văzut două matracuce ale statului român care ne asigurau că se testează suficient. Un capsoman necunoscut, după care LuCOVID Orban, care ne asigura că se respectă întocmai procedurile.

Iar procedurile sunt că se testează doar pacienții care au venit în contact cu persoane contaminate sau venite din străinătate. Atât. Nu se testează nimeni altcineva, indiferent de motiv. În afară de politicieni.

În timpul ăsta, persoanele asimptomatice, care au luat contact cu oameni bolnavi, se plimbă liniștiți pe la marketuri și la job. Pentru că nu sunt în ton cu procedurile organizate de domnul arab Rafael Arahat care, cine știe, poate face un Allahu Akbar legal, nu?

Nu credeți ce vă spun autoritățile. În românia nu se testează decât oamenii care sunt deja bolnavi, în rest, boala se împrăștie liniștită, în aplauzele imbecililor care ne conduc și care nu fac decât să fure, legal și să își acopere cururile. Nu testezi, nu ai ce raporta.