Mi-a confiscat nevastă-mea mecul, din motive obiective, așa că a trebuit să îmi iau pe repede înainte un laptop ieftin, dar care să își facă treaba, cât de cât. Am luat un HP InVictus, mi s-a părut decențel, eu am vrut alb, Luna a zis că încă nu sunt la gradul ăla de grijuliu ca să nu îl fac de porc în 2 zile, deci albăstrui a fost.

Ocazie cu care am zis să testez licențele de la Godeal24, nu o mai făcusem de mult, nici nu mai știam sistemul de plată. A rămas la fel, trebuie dat un click în plus pe cwallet ăla.

În 7 minute mi-a venit codul pe mail, s-a activat instant, all good. Verific cam trimestrial, ca să știu ce am pe site.

Anyway, ideea a fost că am updatat la Windows 11 imediat cum mi-a dat voie, ceva gen a doua zi. Totul mersese smooth, drivere cu IOBit pe Windows10, windowsul mergea smooth, am zis că hai, e timpul să Windows 11, să nu fiu ca prințesa, să stau încă cu Windows 7, înțepenit în trecut.

Am updatat la Windows 11, a mers vreo 1 oră, l-am lăsat deschis seara, a doua zi dimineața nu mai aveam sunet nicicum. Efectiv mort. Instalat/reinstalat driver, șters, încercat să conectez boxe bluetooth, nimic.

A mers, într-un final, cu rollback pe Windows 10 Pro. Nu sunt pregătit sufletește să o iau de la zero cu un OS nefinalizat. Cred că mai e de lucru la el și nu știu dacă în bine, odată cu mutarea asta spre MacOS look.
Vedem.