Mi-a confiscat nevastă-mea mecul, din motive obiective, așa că a trebuit să îmi iau pe repede înainte un laptop ieftin, dar care să își facă treaba, cât de cât. Am luat un HP InVictus, mi s-a părut decențel, eu am vrut alb, Luna a zis că încă nu sunt la gradul ăla de grijuliu ca să nu îl fac de porc în 2 zile, deci albăstrui a fost.

Ocazie cu care am zis să testez licențele de la Godeal24, nu o mai făcusem de mult, nici nu mai știam sistemul de plată. A rămas la fel, trebuie dat un click în plus pe cwallet ăla.

În 7 minute mi-a venit codul pe mail, s-a activat instant, all good. Verific cam trimestrial, ca să știu ce am pe site.

Anyway, ideea a fost că am updatat la Windows 11 imediat cum mi-a dat voie, ceva gen a doua zi. Totul mersese smooth, drivere cu IOBit pe Windows10, windowsul mergea smooth, am zis că hai, e timpul să Windows 11, să nu fiu ca prințesa, să stau încă cu Windows 7, înțepenit în trecut.

Am updatat la Windows 11, a mers vreo 1 oră, l-am lăsat deschis seara, a doua zi dimineața nu mai aveam sunet nicicum. Efectiv mort. Instalat/reinstalat driver, șters, încercat să conectez boxe bluetooth, nimic.

A mers, într-un final, cu rollback pe Windows 10 Pro. Nu sunt pregătit sufletește să o iau de la zero cu un OS nefinalizat. Cred că mai e de lucru la el și nu știu dacă în bine, odată cu mutarea asta spre MacOS look.
Vedem.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.