Dumnezeule care eşti tu acolo sus, în raiul huriilor blonde cu sâni mari, te roagă fratele tău ateu neşte treburi, neşte chestii:

Învaţă-l pe Hobana de la sărituri cu schiurile că s-a schimbat şi sistemul de transmisie TV, tipul de schiuri, tipul de săritură şi în general, au trecut vreo 3 generaţii de săritori, iar el tot îi da cu ICARII MODERNI. Omul mă ucide Doamne, fă ceva să nu mai pronunţe mizeria aia.

Explică-le robilor tăi Daniel Bontea şi Marius Ancuţa că gluma lor stupidă, cu care dintre ei are locurile mai bune la privit meciul, hahaha eu am locurile mai bune, nu nu, eu le am, ţi le-am cedat de data trecută, era răsuflată încă de acum 8 ani, când am văzut primul lor comentariu la snooker. Nu a prins atunci, nu o să prindă nici acum doamne, şefii lor tot nu o să îi trimită în deplasare la turnee, cât timp e mai ieftin să îi parcheze într-o bucătărie, cu căşti la urechi şi un tv de 54 de cm în faţă.

AMIN.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.