Cati dintre voi au fost la o intalnire de bloggeri? Nu vi s-au parut niciodata jenibile? Adica oamenii aia care nu au nimic in comun, nu se cunosc, poate chiar nu se plac, brusc devin plini de viata, se agita, rad, etc.
Totul pana se face fotografia, care va fi blogata ulterior. Dupa aceea, toti membrii pozei se indeparteaza unul de celalalt, cu un zambet tamp pe fata, pentru ca nu stiu ce ar mai putea sa isi spuna, si spera sa dea bine, macar prin tacere.. Si stau calmi, sugand la o bere sau un suc, pana apare urmatoare ocazie de a face o poza. Si iarasi devin exuberanti si plini de viata.
Tipilor, blogul in sine e o actiune singulara. Nu implica nici un fel de comuniune de idei cu cineva, sau socializari. Ideile cum ca bloggerii formeaza un grup, sau ca fac parte dintr-o asa zisa blogosfera, sunt false. In 99% din cazuri, oamenii nu au nimic in comun, si se duc doar in speranta ca isi mai fac un pic de trafic si ceva awareness.
Intalnirile astea seamana atat de mult cu intalnirile de pe canalele de mirc, ceva de speriat. Diferenta o face platforma pe care se scrie.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.