La articolul cu Drasius Kedys, în comentariile de pe EVZ, am remarcat o chestie care nici măcar haioasă nu e.

Spălații pe creier adepți coruțieni, șerpilieni sau ce spuma laptelui sunt, au decis cu majoritate de voturi că e clar, pedofilia este egală cu homosexualitatea. Adică pedofilii sunt niște gay care vor cărniță mai fragedă, iar guvernele de homosexuali ale lumii refuză să le dea pedepse mai mari, că na, sunt de-ai lor.

Măi neanderthalienilor, mă copiii lu’ tata, eu înțeleg că religia și alcoolul prostesc, dar chiar în felul ăsta?
Studiile făcute spun că laaaaaaaarga majoritate a pedofililor sunt de fapt heterosexuali, religioși, merg la biserica, dau bună ziua la vecini și trec bătrânele de mână strada. Homosexuali care sunt atrași de copii? 3 %. Restul sunt oițele domnului, măi păsăricilor. Adică un impresionant 97%.

Faptul că voi, în îngustimea voastră a creierului, nu acceptați că de fapt din mijlocul vostru se ridică cei ce distrug viitorul și viața unui copil, e cu totul altceva.
Iar popii catolici care violează băieței sunt iarăși altceva. Ei învață de mici că femeile sunt scârboase, că sunt unealta diavolului și alte pervertiri de astea.

Dacă mai pui și faptul că sunt obligați să fie caști (adică să nu își atingă puțulica de o femeie), înțelegem și de ce se îndreaptă spre băieței.
Dar ăsta va fi subiectul unui alt articol, în care vom discuta mai pe larg ce mai face biserica catolică.