Măcelarul Medicul Naum Ciomu are iarăși drept de practică în medicină. Pentru că Curtea de Apel a decis în mod definitiv că el a greșit doar când i-a retezat ăluia penisul, deci doar la specialitatea respectivă.

Dar stimatul retezător de boașe mai are și alte specializări, nu? Pe care încă nu a fost suspendat. Drept urmare, poate să profeseze liniștit pe celelalte domenii, că doar e un medic excelent.

Faza asta sună atât de penibil, de nici măcar să râd nu îmi vine. E ca și cum dacă eu aș avea permis B, C și E și aș face accident mortal cu Nova, mi-ar suspenda permisul doar pentru categoria B, în schimb putând să conduc TIR-ul fără probleme.

Aș vrea tare mult ca un judecător de ăsta de la Curtea de Apel, care tot eliberează criminali, lasă măcelari în secții de chirurgie și spală politicieni cu Persil, să pățească o chestie identică.

Aștept cu interes următoarea victimă a domnului Ciomu. Hai, că dacă chirurgical nu se poate, să încercăm și o medicație bine aplicată.

Glucoză pentru bolnavii de diabet, penicilină pentru alergicii la mucegai, cafea pentru hipertensivi, sunt o grămadă de variante.

GG, Ciomu, you can do it!

Foto: 220.ro

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.