Dacă e ceva ce mă scoate din sărite, an de an, fără excepție, sunt bullshitcrapurile astea de la varii magazine online, cu backing vocals mari art directors și actori celebri, care smiorc, smiorc, uite o mămică tristă care aleargă spre copilul ei, smiorc, uite și o bătrânică, nu-i așa că îți vine să plângi, vai ninja cutting onions, câtă sensibilitate, hai la noi în magazin, să îți dai și ultimii bani pe căcaturi care vor ajunge la gunoi, pentru că te-am impresionat cu băbuța aia, și copilul, și mămica, și tatăl epuizat care își găsește liniștea când toată casa despachetează cadourile primite de la el.

Treceți peste. Toate sunt niște mizerii. Mai ales amazon, locul ăla unde oamenii se pișă în sticle pentru a putea umple suficiente pachete de crăciun și pentru ca Jeff Bezos să poată să facă curse spațiale. Terminați cu impresionatul online, cu publicatul de filmulețe de gen Vai, am așteptat tot anul acest commercial de la magazinul cutare, dar nu am fost dezamăgit, doamne, încă plâng.

Ai siktir.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.