Acum, e adevărat, știm cu toții că jurământul lui Hipocrat nu înseamnă nimic pentru medicii români, cei care condiționează in corpore actul medical de plata unor șpăgi decente.

Dar confidențialitatea actului medical, din ce știu eu, este garantată prin lege. De unde și până când medicii discută ciudățeniile cazurilor pe care le tratează? Și nu așa, simplu, ci 2.44 minute la televiziunea securistă.

Faptul că e blurat omul și nu i se spune numele înseamnă că e confidențial? Îmi ia 10 minute maxim să aflu cum îl cheamă pe tip, dacă vreau. Iar patronul său, CU SIGURANȚĂ va afla, nemaivorbind de colegi și familie.

Chiar atât de jos a ajuns actul medical în românia? Bine, nu mai vorbesc de mizeria de jurnalism securist, care consideră de interes public problemele medicale ale unui necunoscut.

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/ObservatorAntena1/videos/1215461905160171/” width=”650″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.