Multe reacţii la interviul meu din Daily Business. Multe afişări pe DB, aseară erau aproape 6000, le-am crescut traficul şi la ăia, ar trebui să îmi dea comision.

Aş vrea să lămurim nişte mici chestii, înainte de a lăsa subiectul în adormire, chestii care îi frământă pe unii.
Am declarat că am anul ăsta un câştig minim de 15 000 Euro. Mi s-a atras atenţia că de fapt sunt un sărac şi dacă merg cu Nova nu am cum să câştig atâţia bani.

Bă săracilor, vouă un venit lunar mediu de 1200-1300 de euro vi se pare mult?? :whatever:
Amărâţii moşului, eu ştiu că pentru voi, dătătorii cu sapa, e o sumă de vis, dar, din păcate, pentru un trai în Bucureşti, e o sumă destul de mică, o sumă apropiată de limita de jos a subzistenţei. Faptul că vouă vi se pare o sumă mare, e numai şi numai problema voastră.

În schimb, pentru mine, aşa sărac cum sunt, este o sumă mulţumitoare pe moment, pentru că fac exact numai ceea ce îmi place. Adică sunt plătit ca să mă distrez. Da, sunt sărac, am Nova căreia îi schimb bujiile lunar şi căreia acum i-au pocnit cărbunii de la electromotor, deci stă pe dreapta.

DAR SUNT FERICIT.

Fac numai ceea ce vreau, blogul, adică ceea ce a fost şi este distracţia mea favorită, mă ajută să câştig suficienţi bani, nu simt nevoia să îmi iau jeep ca să demonstrez cuiva ce bine o duc, am o viaţă de familie frumoasă şi trăiesc fix exact aşa cum mi-am dorit vreodată.
Voi?

Foto: Radu şi Lenuţa Blendarencu

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.