Mai mulţi actori de la Hollywood au reacţionat vehement şi l-au criticat în termeni duri pe Quentin Tarantino, după ce actriţa Uma Thurman a dezvăluit că regizorul i-a pus viaţa în pericol la filmările pentru „Kill Bill“, când a obligat-o să facă singură o cascadorie periculoasă în urma căreia vedeta a fost spitalizată cu răni grave.

Să presupunem că sunteți un actor cu venituri un pic mai mari sau egale cu cele ale comentatorului mediu de cetin.ro și zoso.ro, adică 3000 de euro lunar. Cum era Uma Thurman, atunci când a filmat Kill Bill. Pentru că, la momentul filmării, nu era necunoscută sau săracă, pentru a justifica prostituția la care s-au supus celelalte actrițe care și-au adus aminte că au fost abuzate de HW.

Vă rog frumos să îmi spuneți cum vă poate obliga cineva, repet, în condițiile în care aveți bani, nu sunteți muritori de foame, viața copiilor voștri nu depinde de asta, să faceți o cascadorie periculoasă cu o mașină. Sau, de exemplu, să stați să fiți scuipați în gură.

Pentru că eu, serios, nu pot să înțeleg. Și, deși sunt un susținător al mișcării #metoo, nu reușesc să înțeleg cum poți să mergi în camera de hotel al unuia despre care știu toți că e un abuzator, așa cum era vorba de Weinstein.

Mie, ca bărbat, mi s-a părea ciudat să fiu invitat seara în camera de hotel a unui alt bărbat. Simplu. Ce ai putea discuta cu mine în cameră și nu ai putea discuta la bar, de exemplu? Ai nevoie să fii comod?

Iar dacă m-ar invita o femeie, automat aș presupune că vrea sex.
Simplu. Și aș refuza, desigur, pentru că sunt bărbatul unei singure femei și nu sunt muritor de foame, să atârn la un producător, indiferent de ce, ca să îmi dea roluri și să devin milionar.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.