Ce m-a impresionat dintotdeauna la Cătălin Teniță a fost seriozitatea deosebită și implicarea maximă în toate proiectele în care se angrenează.
De exemplu, acum, Cătălin Teniță candidează pentru poziția de șef la USR. Și, pe lângă muncă și efort imens, a cumpărat și dreptul de utilizare a imaginii vedetei Disney din The Mandalorian, Grogu, pentru a-l utiliza în campania sa electorală.

Chiar sunt curios, oare cât o fi costat achiziționarea drepturilor de folosire a imaginii lui Grogu, unul din cele mai de succes personaje Disney din ultimul an?

18 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1

  Îl stie pe unu de la Disney si l-a luat la reducere.

  27

 2. #3

  Problema nu este asta, adica este, ca nah stim ca a ciordit ca un ordinar ci pur si simplu cat de varza sa aiba creierul sa vina cu asa ceva.Prinde la 2-3 hipsteri din bula lui si cam atat.Deci astia din USR toti sunt terci la mansarda.Si lucrul asta nu o spun cu rautate ci pur si simplu nu se adapteaza la lumea in care traim la realitatile din Romania.

  52

  • #4

   Cand omul se cred singur intelept, nici nu ar putea fi altfel decat terci la mansarda.

   0

 3. #5

  Știi și tu cum este cu drepturile de autor pe la noi. E ca atunci cînd mergi în Lidl, mănânci o pâine cu 3 guri înfometate, iar pe urmă o plătești la casierie.

  3

 4. #6

  pai hai sa ii intrebam mai bine pe cei de la Disney, cred ca se plateste ceva in plus pentru ca e vorba si de implicare in politica

  2

 5. #7

  Bârgau e razna, jur! Absolut razna. Din ce blog fain avea, parca a luat-o pe câmpii! Ma refer la faptul ca da like la asa ceva. S-a rupt ceva, undeva, nu știu exact ce, dar e razna.

  5

 6. #8

  eu l-aș întreba de ce crede că votanții lui sunt fani star wars, sau căcaturi de filme de genul ăla, pt copii.

  9

  • #9

   Atât timp cât crezi că seria Star Wars e pentru copii, orice altceva ai impresia că știi e irelevant.

   0

 7. #10

  La Disney se vorbește romananeste, la câți it-isti lucrează la efectele speciale….Imposibil sa nu aibe un nepot de var, de cuscru….ce dracu, oameni suntem….

  5

 8. #11

  Unii oameni nu au simțul ridicolului, și nu mă refer la Grogu.

  7

 9. #12

  Grogu Pintenogru!

  2

 10. #13

  Grogu are gheare mai mari si ochii mai mici
  Ăsta o fi văru-su, Drogu!

  /s

  3

 11. #14

  Sa vedem partea buna a paharului, daca pentru unii USR erau anti-familie traditionala si prolgbt, acum, cu imaginea asta, in acceptiunea unora, sunt si proextraterestrii sau satanisti.
  USR a expriat demult, a taiat emanuel fondurile, coruptia nu mai ucide acum, dacian isi face alt loc de joaca, ce dracu mai conteaza ce fac ei acum, la urmatoarele alegeri nu vor trece pragul electoral; se pregateste o lunga perioada psd/pnl+udmr, restul nu vor mai avea nici o sansa.

  3

 12. Vrem o țară ca afară, no?

  0

 13. #16

  Face figuratie ca si Ambrozie Irinel Darau, ce nume putea sa aiba.

  1

 14. #17

  Votează Temnița!

  2

 15. #18

  Ma irita faptul ca graficianul n-a fost in stare sa puna o caciulita autentica pe ă.

  1