Acum ceva vreme, vorbeam cu un fost amic și îi zic să îi dau cadou o chestie pe care dorea să și-o cumpere. Eu o aveam acasă, nu mă costa nimic, decât să o dau giveaway, mai bine o dau unui cunoscut. Da, bine, uraaa, te sun mâine dimineață când ajung în oraș și ne vedem.

Fraierul de mine își anulează toate întâlnirile de dimineață, nu se duce la sală, stă acasă, că na, vine omul și nu vrei să îl lași să aștepte sau ceva. Ba chiar, văzând că nu mă sună nimeni, mi-am anulat și programul de după masă, că poate a avut omul treabă și nu a avut timp să sune. Vă spun, eram ca prostea ăla căruia nu i-a răspuns gagica la mesaj și el se gândește Poate a adormit, deși e ora 5 după masa.

Știți când am mai auzit de el? Never. De fapt, mint, am auzit ieri, după multe luni, când mi-a dat un mail gen Auzi men, mai ai numărul ăla de telefon, că nu te găsesc pe nicăieri. Evident că nu mă găsești, ești blocat peste tot, men și nu o să mă mai găsești niciodată.
Life.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.