La Sibiu a scăpat un tigru din cușcă. Cum au făcut rromânii noștri să îl prindă? L-au împușcat. Adică l-au ucis. Deși aveau și arme cu tranchilizante, l-au ucis pur și simplu. Pentru că e un trofeu major în viața unui țărănete ardelean cu rahat sub unghii, să împuște un tigru. De la iepuri și ciori, e un salt mișto de tot.

Sunt curios, va fi cineva tras la răspundere pentru asta? Nemaivorbind de faptul că tigrul e animal protejat, ci doar pentru că un animal cum nu prea găsești la fieștecare colț unde vinde untură nea caisă din Sibiu, a fost împușcat, că așa a vrut dumnezeu.

Pfuai, nu vă imaginați cât pot fi de furios.
Aștia de la protecția javrelor, nu vă băgați? Nu iese banul, așa că nu e treaba voastră, nu?

Un articol de la cineva din sibiu

Prostia ar trebui sa doara


Update-uri

Pe drum spre noi sunt și doi specialiști din Deva, care s-au mai confruntat acum câteva luni cu o situație similară”, declara Astrid Fodor, viceprimarul Sibiului. Ea a cerut și sprijinul primarului Cisnădiei, unde vânătorii dețineau de asemenea o armă cu tranchilizante. În mai puțin de o jumătate de oră aceasta a fost adusă în zona de pădure unde era căutat tigrul. ”Eu ce să fac cu ea”, a ridicat din umeri un vânător chemat să folosească arma. Pușca cu tranchilizante a fost lăsată într-un Logan parcat pe marginea drumului, bărbatul intrând în pădure cu propria armă de vânătoare.