Odată cu noul wordpress, s-a introdus o mizerie obligatorie, admin-bar, care cică te ajută enorm. M-am hlizit puțin pe pagină la ei, unde încercau să explice de zor cum că e neapărat necesar, admin-barul având niște funcții fenomenale, nemaiîntâlnite nicăieri. Da, funcția fenomenală de logout, pe care o are si OZH Admin Dropdown plugin.

Așa că am găsit un workaround mai țărănesc.
din wp-includes/admin-bar.php se sterge add_action( ‘init’, ‘_wp_admin_bar_init’ );. După care în wp-admin/css/wp-admin css, in #adminmenu{padding-top:28px;} se modifică cu 0, ca să dispară marele gol lăsat de hidoșenia aia de bară.

Stelian Popa a facut un plugin care face chestiile de mai sus mult mai finut si le pastreaza chiar si la un viitor update de wordpress. Multumiri

La mine funcționează, singura hibă pe care o are este că nu mai am link către homepage, ceea ce e destul de stresant, dar prefer să îmi pun eu un bookmark în chrome, decât porcăria aia.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.