Deci eram pregătit să abandonez acest subiect, MLM-urile. Sunt deja eu scârbit de ei, de ochelarii de cal ce și-i poartă cu mândrie.
Dar a apărut acest comentariu, la unul din posturile anterioare și pur și simplu nu am mai putut răbda stupizenia lui.

Deci, de ce mi-e scârbă mie de MLM?

Motivul nr. 3 – invidia

Jurnalismul nu este doar interesant, deseori e o profesie destul de periculoasa. O parte dintre ziaristi activeaza in diferite colturi ale lumii riscandu-si viata – fie acolo unde au loc cataclisme naturale, razboi sau isi asuma anumite riscuri atunci cand publica vre-un articol despre coruptie, persoane care stau la conducere sau oameni influenti. Cu toate acestea sunt remunerati cu un salariu relativ mic. Un lider MLM, care se bucura de propria afacere si propriul program, care nu-si asuma nici un risc, castiga de zeci de ori mai mult; iar in cazul in care pleaca “in afara”, atunci nu are ca destinatie “punctele fierbinti”, unde se mai intampla ca e si razboi – acesta merge la odihna, traindu-si picant una dintre vacante.

Ne putem imagina cu usurinta cum ar putea reactiona un ziarist, avand drept singura sursa de venit salariul, cand observa un MLM-ist care dupa 2-3 ani s-a transformat dintr’un amarat intr’un om de afaceri prosper.

Bă dude care comentezi, luni sau marți am fost la plajă cu micu`TZU, să se bronzeze fi-su. Ia ghici cine umbla pe plajă, cu fiul atârnat de fustă și soțul cărător de sacoșă?

O PROSPERĂ FEMEIE DE AFACERI DE LA AMWAY!

– Bună ziua, am de vânzare produse AMWAY ieftine, le vând la prețul de cumpărare, foarte bune.

Aștia sunt marii oameni de afaceri? Amărâții pe care i-ați aburit la ședințele voastre să vă cumpere rahaturile și acum nu știu ce naiba să facă să își recupereze banii? Copii lihniți de foame, cu creierii clociți de soare, frământând nisipul în urma unui părinte disperat că nu a reușit să păcălească nici un turist, să facă rost de bani de mâncare? Ăștia sunt managerii aceia pe care îi proslăviți in adunările sectare, cu preț de intrare de 50 000?

Mă, vouă nu vă e rușine?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.