Dacă v-ați săturat de filme cu negri eroi și femei puternice, cu părul roz și mov, dar vă e prea lene ca să vă reinstalați qbittorent și să vă reactivați contul de filelist, am eu o soluție pentru voi. Filmele și serialele coreene. Băi nene, efectiv te țin lipit de ecran ca telenovelele. Dacă reușești să treci peste stilul cinematografic lungit și peste plâns, doamne, cât plâng oamenii ăia, în timp ce se îndeamnă reciproc să nu plângă…

Dar da, dacă vreți actori mișto, actrițe frumoase, decență ușor neobișnuită pentru noi și idei de filme diferite decât cele de la Hollywood, vă recomand cu multă plăcere. Am terminat acum Sisiphus, înainte a fost Tales of nine tailed fox, Bulgasal, Uncanny encounter, Alchemy of souls, All of us are dead. Vă spun, artă, efectiv plăcut și relaxant. Și, cu siguranță nu veți găsi vreo eroină forțată, gay transexuală fostă bărbat, care își spune they/them și, eventual e neagră, cu părul roz și care, din cânt în când perorează despre cât de puternică e ea și femeile, în general.

Anyway, vă zic, sunt atât de frumoase actrițele coreene încât îți stă respirația.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.