Lansată ca o păcăleală de 1 Aprilie (nu chiar cea mai fericită idee, după părerea mea, Standout a băgat ieri un articol publicitar pe paginaluiobaie și nimeni de acolo nu îi crede), Radu Dumitru, nwradu pentru voi, lansează propria aplicație de smartfone a blogului.

Scriu asta aici din 2 motive.
Pentru că, indiferent dacă pentru unii e plicticos sau nu, Radu este unul din cei mai muncitori oameni din online, un tip extrem de meticulos și atent, care chiar scrie tot ce e necesar, atunci când e vorba de nișa sa, articolele sale lungi și EXTREM de bine documentate fiind celebre. Și e unul din puținii rămași din garda veche și ar trebui să îl prețuiți mai mult.

Și doi, pentru a vedea și el un feedback real al ideii, de la consumatorii de materiale de blog, alții decât propriii fani. Așa că, vă rog, în câteva cuvinte, opiniile voastre despre eveniment. Nu mă interesează părerea voastră despre el, de ce nu îl citiți sau alte chestii constructive, ci doar ce v-am întrebat.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.