În Spania, de prin 2014, există un set de legi care sunt date, explicit, pentru protecția femeilor, cea mai dură dintre ele fiind cea care consideră circumstanță agravantă sexul. Pe scurt, dacă ai atacat o femeie, în orice fel, ai cam dat de dracu. Iar legea asta chiar a transformat Spania într-o țară unde femeile se simt foarte libere și foarte protejate și asta se vede inclusiv pe străzi.

Zilele trecute, pachetul acesta de legi a fost completat cu o lege care spune că orice act sexual fără consimțământ explicit este viol. Evident, este o aducere a legii în cadrul actual, unde rohipnolul, alcoolul, drogurile sunt la ordinea zilei, i-ai scăpat pastiluța în pahar și aia e, a doua zi o dai afară din casă și nu știe nimic.

Ce mi se pare funny sunt comentariile gibonilor români la postarea Hoțnews de pe facebook. Și nu doar giboni, dar și giboance care sunt AHAHAHA TREBUIE HÂRTIUȚĂ, DISTRUGE CHIMIA SEXULUI.

Vă spun sincer, copita asta de europă își merită soarta 100%.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.