STEFAN-CEL-MARE-SI-SFANT

In judetele Moldovei s-au produs in ultimii ani cele mai multe violuri si acte sexuale cu minori, din toata tara. Analiza a fost facuta de un judecator, membru CSM, pe baza dosarelor penale. In Iasi spre exemplu in anul 2014 au avut loc 87 de violuri. Unul dintre dosare este al unui barbat de 38 de ani, condamnat pentru ca si-a violat pentru a patra oara mama de 72 de ani.

Violul este lipsa educației. În lipsa luminii educației, oamenii se întorc la caracterul primitiv, redevin animalul primordial, cel care a ieșit din supa primordială, i-a dat un femur de mastodont în cap iubitei, după care au trăit fericiți până la adânci bătrânețe, adică maxim 25 de ani. Sau până i-a mâncat un smilodon.

De ce nu e educație? Moldova e un județ sărac, cu oameni săraci. Copiii sunt trimiși la muncă, nu la școală, ca să își crească frații sau, de ce nu, să poată să cumpere părinților litrul zilnic de samahoancă, să ia bătaie doar o dată pe zi.

De ce guvernanții nu fac nimic pentru asta? Pentru că scopul lor e să aibă o masă amorfă de votanți, care să voteze pentru un kil de făină. Ține-i proști, ține-i în întuneric, dă-le multă religie și e suficient, ai tot ce ai nevoie ca să fii un politician de succes.

Problema însă apare abia atunci când acești lideri în viol se și complac așa.

Comitetul de Părinţi al Şcolii Gimnaziale „Jean Bart” Suceava a semnat un memoriu adresat Inspectoratului Şcolar Suceava prin care se declară împotriva introducerii orelor de educaţie sexuală în orarul elevilor.
Memoriul este semnat de 32 de părinţi, fiind întocmit de Ionel Butnariu, membru în Consiliul de Administraţie al Şcolii, acesta semnalând următoarele: „va ieşi mare scandal şi veţi avea grave probleme cu cei peste 89% din părinţii care au semnat ca ai lor copii să facă religie şi nu ore de educaţie sexuală. Vom retrage în masă copiii noştri de la şcolile publice. În judeţul Iaşi circulă deja un manual de educaţie sexuală, scris de un ONG mizerabil, ateist, pro-homosexualitate. Vă avertizăm, până acum am tăcut, dar va ieşi mare scandal dacă veţi depăşi regulile bunului-simţ, ale valorilor creştine şi tradiţionale în care credem noi românii”.

Deci da? În regiunea cu cele mai multe violuri pe cap de vită furajată, românii sunt creștini tradițional și au semnat pentru religie, nu pentru mizeria aia de educație sexuală. Ce atâta educație, nu tot acolo are gaura, nu tot adoarme de la un pumn?

Somnul rațiunii naște monștri.
Noaptea minții naște moldoveni. Din violuri.
Monitorulsv

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.