Având eu în general un păr des, bogat şi luxuriant, mătăsos şi cârlionţat, de circa 8 ani mă tund zero. Adcă fix ca-n palmă. Nu mă rad pentru că sufăr de-o lene demenţială, deşi îmi place senzaţia de chelie proaspăt rasă. Doar că ţine maxim 3-4 zile şi dup-aia trebuie să mă rad din nou, ceea ce nu prea intră în viziunile mele, având în vedere că eu de bărbierit pe faţă şi de-abia ce o fac o dată pe lună.

Aşa că, acum ceva timp, mi-am luat prima maşină de tuns. Care era un mare ştift, luat din practicăr, ceva numit alaska or smth, motiv pentru care a binevoit să decedeze. Nu din motivul că se numea alaska, ci pentru că era un ştift. Bine, mi-am adus şi eu o contribuţie substanţială, încercând să repar pasul lamelor respective, lame care au decis să rupă un plastic, care plastic avea funcţia de a opri părul să pice în motor. Care s-a ars.

După aia, mi-am luat un Rohnson. Am dat pe el ~100 de euro. Foarte mişto, cu tot felul de funcţii, trimmer, mă şi bărbiereşte, îmi îndreaptă perciunii, mă epilează în zone sensibile şi se opreşte când prinde nişte piele delicată în loc de păr, ce să mai, doar mâncare nu-mi face.

Problema e că mi-e silă să mă tund singur. Când mă gândesc la ghemotoacele de păr care se strâng pe mine şi pe jos, prin chiuvetă, cadă, wc, chiloţi şi toate alea, mi se face o dumnezeiască de silă de mai bine fug, decât să mă tund. În plus, faţă de frizerie, durează cam cu juma de oră-n plus, nu îmi masează scalpul degete aromate de coafeză, nu are nimeni discuţii savante, ba mai mult, o frizeriţă în Auchan mi-a zis, coborând timidă pleoapele `Dumneavoastră sunteţi Arhi…`, iar eu nu eram singur.

Dar de fapt ce voiam să zic. Azi am trecut printr-un Media Galaxy şi am râs intens. Adică am râs, frate.
Pentru că am văzut marea lor ofertă la un produs uşor deteriorat, cu un discount absolut senzaţional.
Aparatul practic nu are nimic, este ÎN STARE BUNĂ, doar e zgâriat, îi lipsesc cuţitele, încărcătorul şi sita. În rest, ca accesorii are o minunată cutie, foarte frumoasă şi lucioasă, pe care scrie Philips.

Iar pentru toate astea, nu trebuie să plătiţi decât 100 de dolari şi un pic.
Păi nu? Ori suntem golani, ori nu mai suntem!

Scuzaţi calitatea execrabilă a pozei, dar e făcută cu mirificul HTC Desire, care e o mare băşină de telefon.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.