Desigur, poti incerca. Asa cum s-a incercat in tabara de reformare heineken. Unde tinerii trimisi la reeducare de iubite au fost chinuiti cu exercitii fizice de Mihai Dragomir, invatati sa gateasca de nimeni altul decat Copolovici, pusi sa calce de catre Adina Necula si invatati sa faca buchete de floride catre Sana Nicolau.

Ziua s-a incheiat cu o cina romantica la restaurantul Spadio, unde reformatii au fost adusi imbracati la 4 ace cu hainele calcate de ei si buchetele de flori realizate in tabara. La masa le-a cantat un cvartet de coarde, numai muzica antrenanta, de saracii stateau cu falcile in palme si nervii in pioneze, pentru ca meciul statea sa inceapa, iar ei trebuiau sa isi tina de mana dragutele, in acordul unor muzici oarecum diferite fata de ce ascultau de obicei.

Totusi, am vaga impresie ca unele din domnisoare stiau ca urmeaza sa fie recompensati cu un meci privit la un ecran gigant si le-au si spus iubitilor chestia asta, pentru ca unii dintre ei erau extrem de nerabdatori si au sarit in picioare inainte de a se anunta asta. E totusi posibil sa ma insel.

Concluzia? Nu poti schimba un barbat asa usor. Se va duce sa se reformeze pentru tine, dar daca i-ai pus un meci pe plasma si o bere in nas, l-ai pierdut. Timp de 2 ore, desigur.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.