Ne-am încrâncenat mult prea tare. Nu mai există opinii moderate. Există doar ori ești cu noi, ori ești împotriva voastră. Deja e plin spamul de imbecili care mă fac băsist și portocaliu, deși eu scriu anti băsescu și anti pdl de pe vremea când ei păpau rahat de câine din fața blocului, crezând că e turtă dulce.

Nu mai rezist să comentez cum mafiotul Vidieanu, cel care și după 4 ani de când a plecat de la primărie, încă are contracte beton de pus borduri pe ulițe, ne cheamă pe toți să demonstrăm pentru drepturile cetățenești, pentru libertate. Căutați declarațiile de anul trecut ale inepților, legate de demonstrațiile din piața universității. Știu, aveți memoria scurtă și era vorba de altceva.

Nu mai rezist să îi comentez pe cei ce ne spuneau textual Ciocu mic, că acum noi suntem la guvernare, iar acum răcnesc pe toate gardurile despre cum se încalcă democrația.

Nu mai vreau nimic. Sunt fericit că îl suspendă pe băsescu (da da, știu, pe cine punem în loc etc mumu), o să mă duc să votez cu 2 mâini suspendarea și sper să modifice legea să nu mai aibă drept să candideze încă o dată, iar până candidează, să îl întrebe DNA-ul despre ce nu putea să îl întrebe nimeni, că avea imunitate.

Așa că, dacă voi scrie despre politică, voi scrie doar dacă putem râde de ceva, dacă este un subiect de radio erevan, sau dacă e condamnată ridzi, kovesi e dată afară și cu plagiatul luat, iar monica macovei se duce și ea să vadă ce îi mai fac strămoșii. A, și Udrea la brutărie, dar mi s-a luat speranța asta, un vagin oferit la momentul potrivit, te scapă de multe.

Hai cu libertatea, că de emigrat e ușor și, dacă o ținem în ritmul ăsta, o să putem cere azil politic în suedia, să gustăm puțin din urina lui Bivolaru, am auzit că face minuni cu minorele virgine.

Foto Basarica

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.